Torben

Caravan for 6 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
4.88
400,00 kr. per day

About Campingvogn Adria PK 542 BL5014 (plads 230)

Campingvognen er en rummelig familievogn med plads til seks personer (fordelt med dobbeltseng og 2 køjesenge samt mulighed for opredning i siddegruppe). Køkkenafdeling med gasblus, køleskab, siddegruppe, badeværelse. 2,5 m fortelt med borde og stole. Køkkenservice samt dyner og puder til fem personer. Vi forventer, at du efterlader vognen i pæn og rengjort stand, ligesom du hæfter for skader på vogn/telt og inventar. Ud over lejen til os - 400 kr. pr dag - skal du betale overnatningsgebyr til campingpladsen. I 2022 er gebyret på max. 99 kr. for voksne og 56 kr. for børn pr. døgn. Check ind efter kl. 14 på bookingdagen på Vesterlyng Camping og check ud senest kl. 11 på afrejsedagen. Vognen er placeret på plads 230.

Check in 14:00
Check out 10:00
Bathroom with shower, washbasin and toilet Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows
Fridge Gas cooker or other cooking options
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
7240.0 2530.0 1300.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 400,00 kr.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

8 reviews

4.88

" Helt igennem super service. Lige fra første mail til ejer og til vognene blev afleveret. Meget flot vogn pæn, velholdt og alt fungerede til super ++

Absolut en udlejer der kan anbefales og ja, vi skal leje denne vogn igen "

Jørgen

" Vi faldt over Camptravel, da vi var ved at undersøge mulighederne for en campingferie i Danmark. Vi synes konceptet lød rigtigt godt, og de campingvogne, der var tilgængelige, så rigtig gode ud. Så vi bookede en vogn på Vesterlyng Campingplads. Det var en rigtig god oplevelse. Vognen var virkelig god og campingpladsen var hyggelig og børnevenlig. Vi har efterfølgende anbefalet både Camptravel og Vesterlyng Campingplads til vores venner og bekendte. Super oplevelse for hele famlien :-) "

Britt

" Jeres camping vogn levede 100% op til vores forventning og vil glæde os til at leje hos jer igen. "

Jesper

" Vi havde 3 fantastiske dage på Vesterlyng Camping.

Personalet var super hjælpsomme og søde, og var selv opsøgende for at høre om alt var ok. Det er med til, at vi får lyst til at vende tilbage Vesterlyng Camping i en anden ferie.

Campingvognen var ren og fin og vi sov alle sammen godt. Vi har ingen betænkninger ved at prøve Campingvognen næste gang.

Helt afgjort de bedste anbefalinger sender vi til personalet, campingvognen og omgivelserne med den skønne pool :-)

"

Kirsten Hende

" Super fin campingvogn. Rigtig god service også da vi kom uden for normal åbningstid for at hente vognen😃 "

Julie

" We had a great time at this site lots of Nature and outdoors will definately go again at some point thank you for your hospitality :)) "

Lou Lou

" Hyggelig vogn med alt hvad hvad man behøver. "

Maria

" Hej...
Det er vores foretrukne campingplads ... vi kommer snart tilbage .... meget venligt personale.
Mange tak .😁😁 "

Ionut Daniel

About Torben

" Jeg driver og ejer Vesterlyng Camping & Café og er tillige ejer af Camptravel. Jeg er 54 år og driver Vesterlyng Camping med min kæreste Lone. Jeg har en baggrund som geolog, og har arbejdet meget med miljø & naturbevaring i Asien. Udover det elsker jeg at rejse, elsker at få nye idéer (og prøve at udvikle de bedste til virkelighed :)). Jeg har et stort socialt gen og elsker at lære nye mennesker at kende. Campinglivet giver for mig en fantastisk dimension på den sociale måde - også selvom jeg oftest står bag disken!. Jeg finder deleøkonomi rigtig spændende og tror på masser af dynamik ved at give andre mulighed for at bruge det man ikke anvender hele tiden. "

Torben
Read more about Torben
Showing 3 results for Føllenslev, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014 (plads 230)
6 people
Caravan
400,00 kr. / day
Stor familievogn Adria 552 med stort fortelt (pl. 3)
6 people
Caravan
450,00 kr. / day
Dejlig veludstyret vogn på Danmarks fedeste campingplads.
6 people
Caravan
600,00 kr. / day