Torben

Caravan for 6 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
4.0
350,00 kr. per day

About Rummelig familievogn Adria PK 542 BL 5012 (Plads 229)

Dejlig, veludstyret og rummelig køjevogn med fortelt og plads til hele familien placeret på plads 229. Ud over lejen til os - 350 kr. pr dag, som betales ved booking, skal du betale overnatningsgebyr til campingpladsen. I 2020 er gebyret på kr. 90,-/81,-/79,- (højsæson/mellemsæson/lavsæson) mellemsæson) for voksne og kr. kr. 49,-/43,-/41,- for børn (3-12 år) per nat. Slutrengøring kan tilkøbes for kr. 350,- ellers efterlades vognen rengjort.

Check in 14:00
Check out 11:00
Bathroom with shower, washbasin and toilet Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
724.0 229.0 1300.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 350,00 kr.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

6 reviews

4.0

" En rigtig fin vogn i god stand, hvor der var alt (!) til en familie på 4. Stod klar til os på Vesterlyng Camping på en god plads - selvfølgelig rengjort og lige til at flytte ind i.5 stjerner til både vogn, Torben og Vesterlyng Camping fra os! "

Peter

" En lidt træt og slidt vogn. Køleskabet virkede ikke og gassen kunne vi ikke få gang i. Forteltet ikke særlig stort og blev utæt da regnen tog til. Trods det havde vi en god ferie men en opgradering af denne vogn ville være fint "

Gitte

" Var meget glad for at leje vognen, jeg var ikke så vild med det oppustelige fortelt, men jeg vidste godt det var sådan en slags på forhånd og at forteltet ikke var så stor. Men så er det prøvet.
"

Barbara

" Vi takker også for en dejlig weekend :) og vi vil helt sikkert vende tilbage :)
Daniel "

ionut daniel

" Fin campingvogn. ✔️
Sød Lone. ✔️
God hjælp fra Torben med booking. ✔️
Rigtig fine faciliteter. ✔️
Jeg glæder mig til at komme igen en anden gang. Tak for en dejlig sommerferie. 🇩🇰 "

Susan

" Fin campingvogn, fortelt mv. og en god beliggenhed på en dejlig campingplads.
Dog kunne vi godt ha ønsket at både kloset og spildevands-tank havde været tømt ved ankomst, ligesom vi undrede os lidt over at vi ikke måtte åbne nogen vinduer i campingvognen, men kun måtte bruge de to loftsvinduer - som forøvrigt var i stykker.
Et bræt i forteltets bund var knækket, men det fik vi selv afhjulpet ved at flytte lidt om i teltet, så vi ikke “faldt i hullet” hver gang vi gik forbi.
Og så betalte vi 50kr for en webkode til 3 dage, som viste sig at være til et “ikke sikret offentligt netværk” - dem skulle vi hellere ha brugt på 2 gode is😁!!! "

Poul Erik

About Torben

" Jeg driver og ejer Vesterlyng Camping & Café og er tillige ejer af Camptravel. Jeg er 54 år og driver Vesterlyng Camping med min kæreste Lone. Jeg har en baggrund som geolog, og har arbejdet meget med miljø & naturbevaring i Asien. Udover det elsker jeg at rejse, elsker at få nye idéer (og prøve at udvikle de bedste til virkelighed :)). Jeg har et stort socialt gen og elsker at lære nye mennesker at kende. Campinglivet giver for mig en fantastisk dimension på den sociale måde - også selvom jeg oftest står bag disken!. Jeg finder deleøkonomi rigtig spændende og tror på masser af dynamik ved at give andre mulighed for at bruge det man ikke anvender hele tiden. "

Torben
Read more about Torben
Showing 4 results for Føllenslev, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014 (plads 230)
6 people
Caravan
400,00 kr. / day
Stor familievogn Adria 552 med stort fortelt (pl. 3)
6 people
Caravan
450,00 kr. / day
Stor luksusvogn Adria Adora 593 uk med stort fortelt
6 people
Caravan
700,00 kr. / day
Ny stor familievogn
Ny stor familievogn
Roskilde, Denmark
6 people
Caravan
540,00 kr. / day