Torben

Caravan for 6 people

Føllenslev, Denmark
Caravan
4.5
650,00 kr. per day

About Stor luksusvogn Adria Adora 593 uk med stort fortelt (pl. 139)

Campingvognen er en rummelig familievogne med plads til seks personer (fordelt med dobbeltseng og 2 køjesenge samt mulighed for opredning i siddegruppe). Køkkenafdeling med gasblus, køleskab, siddegruppe, badeværelse. 2,5 m fortelt med borde og stole. Køkkenservice samt dyner og puder til fem personer. Vi forventer, at du efterlader vognen i pæn og rengjort stand, ligesom du hæfter for skader på vogn/telt og inventar. Ud over lejen til os - 700 kr. pr døgn - skal du betale overnatningsgebyr til campingpladsen. I 2022 er gebyret på max. 99 kr. for voksne og 56 kr. for børn pr. døgn. Check ind efter kl. 14 på bookingdagen på Vesterlyng Camping og check ud senest kl. 11 på afrejsedagen. Vognen er placeret på plads 139.

Check in 15:00
Check out 10:00
Bathroom with shower, washbasin and toilet TV Awning Table/chairs for awning Duvettes and pillows Heater
Fridge Gas cooker or other cooking options Freezer Coffee machine Electric kettle Cooking equipment (bowls, pots, pans, etc) Silverware
Length (m) Width (m) Total weight (kg) Number of axles
8.0 2.3 1800.0 1
Period Daily price Weekly discount (%) Monthly discount (%)
Main 650,00 kr.

Please note that unless specifically indicated in the description of the caravan there will be additional fees applying for your stay at the campsite, such as person fees and possible extra charges. Make sure you check with the campsite.

2 reviews

4.5

" Super lækker vogn, på en super lækker Campingplads. "

Kenneth

" 4 stjerner
Vi havde meget varme dage, og dermed et problem med at skulle helt bagom vogn og fortelt for at finde skygge om morgenen. Kunne man med fordel vende vognen, så der er mere morgenskygge?
Desuden syntes jeg, at vi i forteltet lå på en "præsenterbakke" og fik for mange blikke for de mange passerende, men omvendt ligger vognen så dejligt centralt for alt.
Min søn var super glad for den beliggenhed med to små på 2 og 5 år.

Jeg blev lidt trist over det hærgede fortelt. Luksusvogne har ikke hærgede sidegardiner, hvor det blæser ind med alt udefra.
Men I har en forsikringssag pågående, og måske har jeg haft en økonomisk fordel mht. det? Men nedgrader lige "luksus".

Jeg savnede en sigte i køkkenet. Jeg ville gerne have været forberedt på, at madlavning og opvask var i fællesregi, for det virkede ikke oplagt at lave mad i campingvognen. Er det mon rigtigt tolket?

Jeg ville også gerne have været forberedt på, at vi ikke måtte åbne sidevinduer i campingvognen. Igen var det kanon varme dage, og vi måtte åbne loftslemmen, men ikke andre desværre. De to små drenge ville gerne have kunne tale med mig, som lå i forteltet for ikke at snorke hele baduljen ned.
De to drenge var ellevilde over at ligge i køjer og kunne vinke til farmor. God campingvogn.

Dejligt toilet i vognen til nattetissere, og min søn fik lært at tømme en tank. Dejligt stort fortelt med gode møbler og godt køleskab. God kande til vand og fin elkedel.

Dejlig campingplads. Lidt kaotisk tilgang til poolen. Underlig restriktioner om førbadning, som ingen overholder.

Fin imødekommelse af mit behov for at stille bagage dagen før. Tak.

Vi havde alle fire nogle rigtig skønne dage.

mange hilsner
Kirsten "

Kirsten

About Torben

" Jeg driver og ejer Vesterlyng Camping & Café og er tillige ejer af Camptravel. Jeg er 54 år og driver Vesterlyng Camping med min kæreste Lone. Jeg har en baggrund som geolog, og har arbejdet meget med miljø & naturbevaring i Asien. Udover det elsker jeg at rejse, elsker at få nye idéer (og prøve at udvikle de bedste til virkelighed :)). Jeg har et stort socialt gen og elsker at lære nye mennesker at kende. Campinglivet giver for mig en fantastisk dimension på den sociale måde - også selvom jeg oftest står bag disken!. Jeg finder deleøkonomi rigtig spændende og tror på masser af dynamik ved at give andre mulighed for at bruge det man ikke anvender hele tiden. "

Torben
Read more about Torben
Showing 5 results for Føllenslev, Denmark
Campingvogn Adria PK 542 BL5014 (plads 230)
6 people
Caravan
400,00 kr. / day
Stor familievogn Adria 552 med stort fortelt (pl. 3)
6 people
Caravan
450,00 kr. / day
Stor luksusvogn Adria Adora 593 uk med stort fortelt (pl. 139)
6 people
Caravan
650,00 kr. / day
Adria altea 542 tk 6 personers (plads 238)
6 people
Caravan
550,00 kr. / day
Dejlig veludstyret vogn på Danmarks fedeste campingplads.
6 people
Caravan
600,00 kr. / day